söndag 11 december 2011

Träning v.49

Det blev inte mycket till träning denna veckan. Mycket jobb i kombination med uselt väder och en lätt förkylning är förklaringen.

mån TC 30 min styrkeintervaller lätt stressad tröskel/AT+ ca 300 Watt (60 rpm x 5 kg)
tis
ons TC 20 min styrkeintervaller som mån
tor
fre
lör TC 1 timme G1 Borg 11 lätt, 200-210 Watt
sön G1 2.30 lätt distans

Lördagen fick bli ett test om förkylningen redan var på väg att klinga ut. Klena förkylningar kan vara lite svårbedömda. Söndagen började med en snabbkoll på CX-tävlingen i Slottskogen för att heja på Björn, Lasse, Håkan, Patrik mfl, innan det blev en lugn fikarunda med pappa. Svensson hakade också på! Man vill ju inte missa en fin träningsdag, med tanke på vilket väder vi haft sista tiden, och som tydligen dyker upp igen på tisdag.

Fika med julstämning, tillsammans med Marcus Svensson och pappa Hans. Vilket är fiket? och vilket är oftast mitt självklara intag tillsammans med kaffet? och för dom riktigt skarpsynta lvg-specialisterna...vilket lag tillhörde pappas vinterjacka?

2 kommentarer:

  1. På A svarar jag Majgården, Kungsbacka och på B vaniljhjärta.
    Eftersom jag är crossåkare och dessutom ser dåligt så svarar jag inte på C.

    SvaraRadera
  2. Helt rätt på allt Björn! Fråga B kunde faktiskt besvaras på två sätt, då jag lyckades trycka i mig två favoriter! Vaniljhjärta och Budapestbakelse!

    Fråga C - (svår) Gammal version av luxemburgiska laget CCI Differdange, där storheter som Johan Svensson, Håkan Nilsson, Fredrik Johansson och Martin Johansson, kört det sista decenniet!

    SvaraRadera