söndag 29 april 2012

Vätternskola med Företagarna!


Kort stopp och instruktioner. Med kameran, drivkraften bakom det hela, Hans Klaive!
Igår lördag var det åter dags att besöka epicentrat för Vätternrundan, Motala! Företagarna hade dragit ihop ett cykelinitiativ och bjudit in mig att hålla träning i teori och praktik, med fokus på Vätternrundan. Dessutom fick vi träffa Helena Nilsson från Medevisalvan, företaget med den klassiska "Rumpräddaren". Helena höll ett litet föredrag och hängde sen på hela dagen också i följebilen, kul!

Det som började som 30 lite osäkra individer, blev ganska snart en grupp med trygga cyklister!
Precis som på Vätternlägret är Varberg förra helgen, var det flera cyklister som var noviser i gruppcykling, men efter viss oro gick det galant redan efter 2-3 timmars cykling! Det är något speciellt när man första gångerna får cykla med andra, och man flyter fram, och många blev förtjusta och begeistrade...och det är verkligen roligt och härligt att få vara med som ledare vid sådana tillfällen!

Här är målet, smaka på det, insup det med alla sinnen!
Nu har de 30 närvarande företagarna förhoppningsvis fått både kunskap och lite extra inspiration till de sista viktiga veckorna slutspurt! Lycka till när det väl gäller på Vätternrundan!

Sann cykelglädje! Foto: Hans Klaive.
Tack till Företagarna, Hans Klaive och Suzanne Gadd för möjligheten att få vara med, och till de ödmjuka, trevliga och kunniga ledarna från Motala AIF/Vätternrundan, Roger Sjöberg och Magnus "Nusse" Karlsson!

Nusse, Suzanne och Roger!

1 kommentar:

  1. Jag vet precis hur det känns när man för första gången kör med andra i grupp, man blir verkligen glad och som du säger begeistrad! Det blir en ny upplevelse på cykel. Hände mig för bara några veckor sedan på ett läger. =)

    SvaraRadera