torsdag 11 oktober 2012

Balansera förstärker!


För att möta det ökade intresset och trycket på Balanseras verksamhet har jag en längre tid sökt efter en någon kompetent person, som dessutom har ett "tänk" snarlikt mitt eget!

Nu har jag hittat den förstärkning jag sökt, och härmed presenterar jag Robert Pölder som jag själv tränat under flera år i Team Cykelcity.

Robert gick på Skara cykelgymnasium med naturvetenskaplig inriktning och har utöver det läst in specialidrottskurserna från A till D. Förutom att ha kört Vätternrundan under sju timmar, har han tillhört Sveriges bästa lag Team Cykelcity, och vid flera tillfällen representerat Sverige.

Robert - Jag är 21år gammal och bor för tillfället i Jönköping. Under vinterhalvåret när jag inte tävlar så jobbar jag på Pölder Sport i Nässjö. Jag gör mitt 4e år i elitklassen nästa år, och gör därmed sista året som U-23a. Mitt mål med min cykling är att ta steget till proffs och kunna cykla på heltid. Väl där så är allt möjligt :) Andra stora intressen är kost och träning, matlagning, musik eller bara ta en fika med några kompisar.

Mattias - Robert kommer att bli en stor tillgång för Balansera, och han kommer främst att jobba med att hjälpa motionärer att hitta rätt i sin kost och träning. Att han sen lever mitt i en skidkultur gör att Balansera och våra kunder kan ta del av hans kunnande på det området också!
3 kommentarer:

  1. Kul! Då kan man ju även få sina skidor vallade under tiden man kör maxtest på testcykeln!? ;-)
    /Merve

    SvaraRadera
  2. Roliga nyheter - stort lycka till!

    SvaraRadera