lördag 6 november 2010

Kick off x 2

Denna helgen har två stora elitlag i svensk cykel kick off. Då jag är involverad i båda blir det en hektiskt helg. I fredags styrde jag och Picco kosan mot huvudstaden och Team Cykelcitys säsongsinledning. Detta året kommer jag att vara dels huvudtränare, men också i viss mån ledare när det behövs.

Landström Kung Frodes lopp (Kungsbacka GP), Foto Erik Harring.


Det blev för övrigt en mycket trevlig fredag med gänget. Med Otto och Aike i spetsen blev det planering, diskussioner och individuella samtal, och stämning på topp när nya och gamla vänner fick träffas! Riktigt bra värvningar av nya, i kombination med en grym stomme sen tidigare år, gör att Team Cykelcity kan se 2011 an med tillförsikt!

Lagom till cyklisterna packade ryggan och for ut på överlevnadshelg, åkte jag och Picco hem med stopp för gott matintag på vägen (hela tiden med kylan, tälten och cyklisterna i åtanke såklart).  Skillnaden på skogserfarenhet dem emellan var uppenbar redan innan dom for iväg! Här sågs alltifrån jägare, både fallskärms- och vanliga, ihop med mer "stadsorienterade" specialister!


Cyklister inkl bildmaterial är fortfarande hemligt!!

En som inte gick att dölja var
sportchefen, Mats Harring!Idag har jag och barnen varit och beskådat delar av EPIC Mölndals Elitlags kick off. Tillsammans med Mölndals juniorlag blev det en minst sagt färgsprakande fest med paintboll. EPIC Mölndals Elitlag, där jag nu enbart kommer att vara tränare (ej cyklist eller ledare), kommer till 2011 att ha en rejäl generationsväxling. Och det beror inte enbart på att snart 40 åriga Reck själv lägger av. Jag kan i nuläget inte skriva mer, men det kommer att bli ett av de mer häftiga unga projekten i svensk cykel de senaste åren tror jag!

Cyklisterna blir inom kort presenterade, men här kommer i alla fall lite bilder från en trevlig solig eftermiddag i Askim söder om Göteborg.

Elit, junior och ledare på färgsprakande kick-off. Vilka nya EPIC elitare döljer sig bakom maskerna?
Imorgon är en ny spännande dag, när Mölndals CK arrangerar CX (Cross) Cup i Slottskogen mellan ca 10-15!  Det är är ett mellanting mellan landsväg och mtb, fartfyllt och ofta mycket spännande, inte minst mellan herrarna Lindgren, Darvell och Westergren i högsta divisionen!

4 kommentarer:

 1. jag gissar på några av årets cykelcitys juniorer!! rätt?

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Å kan det vara 200 cm Green Gigant längst till höger?

  SvaraRadera
 4. Ja, han gömmer man inte så lätt!!

  intressant gissning med cc juniorer till EPIC! kan varken bekräfta eller dementera

  SvaraRadera