tisdag 29 november 2011

Vätternläger i Varberg 19-22 april


Här är lägret för dig! Oavsett om du är nybörjare eller satsar på någon riktigt snabb sub-tid, kommer det att finnas grupper och ledare för just dig!

Jag själv kommer att vara ansvarig tränare för lägret och jag har raggat ihop några av de allra bäst motionsledarna landet har att erbjuda. Bland annat kommer de båda rutinerade ledarna Bo Sjöberg från Fredrikshof och Suzanne Gadd Hisingens CK! Anders Olsson, MAS-gruppens ledare kommer också att finnas på plats! Liksom de båda snabba tjejerna Marina Emanuelsson, som var med i just MAS-gänget på rekordtid i år, och Camilla Larsson, f.d proffscyklist och SM-vinnare på Ironman Kalmar i år! Gamle storcyklisten Tommy Prim och dubbla SM-mästaren på tempo, Jonas Olsson, finns också med i laguppställningen! Och några fler är på gång...

Tillsammans med flera av Vätternrundans samarbetspartners ska vi se till att lägret i Monarks hemstad Varberg 19-22 april kommer att bli lyckat, oavsett vilken nivå du befinner dig på! Styrka för cyklister, teknik och säkerhet, lagtempo och fartträning varvas med föredrag om material, kost och hur man ska träna de sista sex viktiga veckorna fram till målet! Dessutom kommer simmaren och OS-medaljören i paralympics Anders Olsson att hålla föredrag. Kanske hinner du också med lite SPA och ett studiebesök på Monark!

För mer information klicka in här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar