måndag 9 juli 2012

Avancerad cykel- och spinningutbildning!


I samarbete med InCycle och Monika Björn kommer jag att hålla en mer avancerad utbildningsdag inom gebitet kondition och utållighet i allmänhet, och cykel/spinning i synnerhet!

Lördag den 20 oktober kommer fantastiske Mattias Reck att hålla sin vidareutbildningsdag “Avancerad Träningsfysiologi för Spinning-/Cykelinstruktörer” i Göteborg!

Tid: 10.00-17.00
- Ta del av den senaste forskningen inom kondition i allmänhet och cykel i synnerhet!
- Du får teorierna bakom praktiken (Varför lägger vi upp passen som vi gör? Vilka metoder används till vad?)
- Du får lära dig allt viktigt kring träningsstyrning, metoder, planering, periodisering och får verktyg att utveckla din spinning på flera plan, både på individ- och på gruppnivå.
- Efter kursen har du fått en djupare förståelse för cykel/spinningfysiologi, och kan lägga upp pass på rätt sätt över tid, beroende på olika syften (t.ex allmänt för hälsan, viktnedgång eller mer för grenspecifik cykelprestation)

Höstens MÅSTE för dig som vill lära dig mer och djupdyka i konditionsträningens fantastiska värld!

Early bird: 2.900:- ink.moms för bokningar (du är bokad först när avgiften är betald) gjorda innan fredag 14 september, därefter 3.200:-.
Boka genom att betala in på bg: 222-9029. (SB.AB) Uppge namn, mailadress & mobilnummer tillsammans med din bokning. Du kan även maila dina kontaktuppgifter till info@incycle.se om de inte får plats på meddelanderaden.
Lunch och kursbevis ingår.
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER! Först till kvarn…

För mer information och anmälan se här och här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar