tisdag 31 juli 2012

En tisdag i Åhus!

Ljuvlig afton, på väg från Åhus mot Vittskövle och den första lagtempointervallen, på Åhus CK klubbträning!
Då jag hjälper och har lärt känna ganska många cyklister i Kristianstadtrakten passade jag på att hälsa på den nystartade Åhus CK och ledaren Mats Höllgren förra tisdagen på deras populära fartträningspass! Det var inte svårt att förstå varför de blivit populära. Bra ledning, mycket och trevligt sällskap, fartfyllt tempo och goa vägar!

Hann också med en fika och att träffa gamla och nya adepter och prata lite träning innan det bar av till repslageriet 18.30! Bra tidpunkt nu när Bertilsson blev uttagen att köra EM och det var dags att lägga upp de sista pusselbitarna inför det platta kantvindsloppet, vilket bör passa Chrisse finfint!
Samling i rondellen med "kändisar" som ledare Mats Höllgren, Mattias Zetterstrand, Marcus Warhed, Peter Isaksson, bröderna Nilsson, Håkan Petersson, Christian Bertilsson, Benny Sonesson, Malin Rydlund, Petter Persson, Fredrik Olofsson mfl.
Finns det något bättre och trevligare för formen än att samla ihop ett gäng och köra intervaller tillsammans?! Se bara till att ha någon/några bra ledare som tar tag i det hela, bra kontiuitet och sen kommer garanterat folk! Precis som dom gör i Åhus!!
Gemytlig epilog hemma hos Höllgren!
Runt Kristianstad finns det en massa fina vägar. Denna tisdag blev det några rejäla lagtempointervaller på pannkaksplatta vägar, och vill man köra kuperat är det bara att styra kosan söderut mot Degerberga! Själv avslutades dagen med en omväg runt vackra Hammarsjön! Det var verkligen en riktig trevlig afton!

Så bor du inte alltför långt ifrån Åhus, har lite vana vid lagtempo så rekommenderas detta starkt. Ikväll kör dom igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar