onsdag 5 december 2012

Passande artiklar i Cykla!


Igår lagom till Bragguldets utdelning damp tidningen Cykla ner i brevlådan! Med segraren på framsidan! Bra tajming! Stort grattis till Lisa och Tri! Allt går triathlonens väg för tillfället. Det är kul att se hur medlemsantal och tävlande bara ökar och ökar, Vätternrundan och Motala ska arrangera VM 2015 (och ha SM 2013-14), IronMan 2013 tog slut i ett nafs!

Annat aktuellt i Cykla som kan uppmärksammas är att storspurtaren Christian Bertilsson ger oss tips på cykelvägar i Åhus och Kristianstadtrakterna (tillika Nordens hemtrakter). Det är på dessa vackra vägar som det officiella Vätternlägret kommer att hållas i början på maj nästa år. Hotell Åhusstrand är själva navet i lägret (och för den som har vägarna förbi där i januari rekommenderas Lisas föredrag tor 31 jan)

Dessutom har vi en Balansera-kändis i form av Martina Thomasson (landslagstjej på lvg och f.d. SM-mästare i mtb) som demonstrerar lite alternativträning! Detta är verkligen de alternativa träningsmetodernas tidevarv nu!

Till sist har vi det spännande projektet med Rebin och Wiwi, som ska "vända blad" och detta tillsammans med en satsning mot Vätternrundans 300 km! Jag skriver träningsprogrammen och önskar dem lycka till!

Förhoppningsvis kan dessa båda inspirera fler att ta steget och komma igång och bli mer hälsosamma. Kanske ett bra nyårslöfte till dig själv! Vad du äter mellan jul och nyår spelar ju inte så stor roll, men...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar