onsdag 21 november 2012

En coach och utbildares vardag!

Även om jag bott fler år av mitt liv utanför Skåne nu, känns det lite speciellt och hemma att vara i Skåne! Här på en härlig "Kermesse"-väg som leder till Linus Dahlberg, som numera bor utanför Lund!
Oktober och november har detta året varit minst sagt fulla med jobb, resor och jobb! Det är kanske inte så konstigt att framförallt november är "full gas", då många tillställningar såsom konvent och mässor tenderar att ligga just då. Detta i kombination med att många man hjälper kör igång sin strukturerade träning i just november, och cykelrelaterade utbildningar och föredrag gärna också förläggs i anslutning till att vinterträningen ska dra igång!

Igår och idag kan sägas vara typiska novemberdagar för mig och Balansera! Jobb med tester och skriva program under gårdagen, därefter bilfärd ner till Malmö sent på kvällen. Idag inspirations- och kost/träningsföredrag hos IBM, därefter coachingsamtal med en av våra nya cyklister i Team Unaas Cycling. Efter att ha jobbat med spurtare som Jonas Ahlstrand och Christian Bertilsson, ska det bli kul och spännande att även få jobba med Linus inför 2013! Mer om det lite längre fram i tiden. Väl hemma i Göteborg får man på kvällskvisten jobba ikapp sånt som man inte hinner när man reser mycket. För tillfället är det förberedelser inför Cykelförbundets tränarutbildning steg-1 i Örebro till helgen. Det är kul som tusan att resa runt och träffa mycket folk och göra det jag tycker är så kul, men det ska också bli skönt och säkert behövligt med lite jullov om några veckor :-)

Nästa gång jag är i Skåne blir redan nästa onsdag. På kvällen den 28 november är ni välkomna till Ljungbyhed för föredrag om träning, både för motion/hälsa och elitmotion/prestation!

Ett uppskattat snabbstopp i Ängelholm hos mamma :-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar