tisdag 20 november 2012

Succe! Sweden Bike Expo!

Avgående FK mtb och comebackande Fredrik Ericsson kör Vo2max intervaller tillsammans med
Mtb-proffset Emil Lindgren i Enervits monter, där även Cykelvasan gjorde oss sällskap!

Alla jag pratade med var mycket nöjda med denna mässa och bankett som Fredrik Jansson och Magnus Rundblad ordnat! Så först ett stort tack till er! Hoppas den är här för att stanna! Svensk cykel känns och blir större med ett sånt här arrangemang! Banketten på kvällen blir dessutom som en häftig stor firmafest där Förbundet, cyklister, bloggare, ledare, arrangörer och handlare kan träffas under festliga former!

Trevligt inslag, bloggarna! Tyvärr är bilden så suddig därav storleken!
Med bl.a Henrik Öijer, Form Elna, Lisa Ström och Daniel Rytz!

Det bildligen vällde in publik på lördagmorgon när portarna öppnade och även söndagen blev välbesökt! Banketten var trevlig som vanligt. Roberto med sin side-kick Morgon Alling var grymma, liksom övriga underhållare!


Det är för övrigt extra kul att stjärnor som Fredrik Kessiakoff, Emma Johansson och Alexandra Engen dyker upp! Dessutom var det häftigt och trevligt att återigen träffa f.d storproffset och numera sportdirren i Team Sky Marcus Ljunken Ljungkvist! Man märker att det är något visst när flera av våra största stjärnor finns med på en gala av det här slaget!

Blivande storproffset och superspurtaren Jonas Ahlstrand, tillsammans med cyklisten/Shimano Johanna Nilsson, och det två herrarna för det nya Continetallaget Team Unaas Cycling pb BLIZ, Björn Nordgaard och Mats Höllgren.

Sveriges mest cykelintresserade företag? G4S har anordnat ExecutiveCycling, har dragit igång cykelnätverk på Linkedin och ska köra med Team Rynkeby till Paris nästa sommar!

Team Unaas Boss och Sportdirektör Aike Visbeek, dottern Ilse och superspurtaren Bertilsson kollar in
lagets ögonsten anno 2013, Argon 18!
Två viktiga arrangörer; Max Svensson Åhusstrand som ska hålla Vätternrundans officiella läger 2-5 maj nästa år, och Anders Bromee, arrangör av etapp- och motionsloppet Tour of Jämtland!

Morgon Alling som gjorde succe tillsammans med Roberto Vacchi på banketten,
poserar med Emil och Cykelvasan!

Jenny Rissveds, blott 18 år gammal, med redan Europamästare, hade inga problem att underhålla publiken!
Själv stod jag främst i Enervits monter och höll hov tillsammans med kända profiler som Emil Lindgren, Jenny Rissveds och Fredrik Ericsson. Ömsom blandade vi snack om säsongen som gick och ska komma, med redogörelser om kost och träning i kombination med lite laktatmätningar! Och visst tog våra försökspersoner i för kung och fosterland! Och publiken verkade nöjda med vad dom fick se :-)

Dessutom var det kul att få stifta bekantskap med Nordens bästa triathlet Rasmus Henning, som höll föredrag och hängde i den röda montern! Vi delade även rum, men det blev tyvärr inte såå mkt av den delningen...jag kom hem 03.00 och Rasmus gick 05.00!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar