lördag 25 februari 2012

Föredrag & Svettis!


Idag hade jag förmånen att få hålla föredrag för Friskis & Svettis, på deras inspirationsdag för personalen runt Göteborg. Självklart jättetrevligt, och en smula mer nervöst i början att stå inför en publik som jag inte är riktigt lika van vid...än! Efter en timmes prat, dialog och skratt, verkade vi alla rätt nöjda i alla fall :-)

Extra bonus var att konferenslokalen (på fina Novotel) hade ljusa och stora panoramafönster ut mot vattnet, och jag hade hela 3 meter whiteboardtavla att arbeta med! Ni som sett mig in-action förstår varför det glädjer mig lite extra!

Svettandet stod andra för denna dagen! Spinning, kettlebell, TRX mm. Äntligen fick jag träffa InCycle utbildaren och spinning-profilen Jessica Clarén, och ett kärt gammalt återseende i Magnus Gårdmark, även han starkt förknippad med Monika Björns InCycle!

Stina Ahlbin håller i ett TRX-pass. Den skarpsynta cyklisten, känner kanske igen någon på bilden? SM tempovinnaren 2010 på mountainbike....extraknäcker som intstruktör på F&S ibland? Martina Thomasson såklart!
Mr Martin "olympiska lyft" Brinde, tillsammans med Mr Kettlebell, Fredrik Högström!
Ännu en inspiratör, som dessutom kommer att hjälpa till på Vätterncampet i april, Jim Berg!

3 kommentarer:

 1. Du var jättebra! Kunnig, charmig och snygg! Och kunde förklara så man begrep.

  Lena, Friskisledare

  SvaraRadera
 2. En sån kommentar kan man väl inte annat än vara rätt nöjd med :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt att äntligen ses! MERA sådant! :)

  KRAM
  Jessica

  SvaraRadera