onsdag 13 juni 2012

Vilka blir snabbast runt Vättern? Hur fort går det?


Världens största motionslopp på cykel, Vätternrundans 300 km, går av stapeln till helgen! Det ligger i tiden att jaga tider!Vilka kommer att vara snabbast och vilka tider tror ni att det kommer att handla om?


Till att börja med, tjejgänget som syns på alla möjliga ställen nu, DN, Expressen, kanske snart på TV också, SUb-XX Team Naturelle - hur fort kommer det att gå tror ni?

En av svensk cykels stora stjärnor under -90 och 2000-talet, Magnus Bäckstedt, gick förra veckan ut med ambitionen att med sitt Ride of Hope gäng, försöka slå Fåglumbrödernas rekord (på tävlingen) Vätternrundan med 6.41. Kommer det att lyckas?

MAS-gänget, med många starka elitmotionärer och veteraner (och som satte rekord på motionsloppet med 6.52 förra året) och där stora delar av kontinentallaget Team Cykelcity kommer att ingå detta året, har alltid ambitionen att vara snabbast runt sjön! Blir dom det i år också, och hur fort går det?

Kontinentallaget Team Cykelcity kommer med ett starkt lag till Vättern GP på torsdag och
Vätternrundan med start 09.30 på lördagmorgonen!
En av de snabbare grupperna på Vättern är också Conti Test Team, som har ambitionen att vara snabbare än förra årets 7.12. Vad landar dom på för tid?

I vilket fall som helst, spännande blir det!! Vi ses i Motala :-)

2 kommentarer:

  1. Jag håller så klart på Team cykelcity eftersom ni hade helt underbar träning med oss på Selma Spa för några veckor sedan! :)

    SvaraRadera
  2. Trevligt att höra!

    Jag tror också att MAS/Team CC blir snabbast runt Vättern i år igen!

    SvaraRadera