fredag 3 juni 2011

Genrep inför Vättern: NDL 6 juni!

Nu på måndag går det sjunde Nationaldagsloppet av stapeln. Mät dig mot några av västra Sveriges bästa cyklister på den 10 mil långa och bitvis kuperade rundan (bl.a. EPIC Mölndals Elit, Mumien, Team Kungälv, CC Veteran, Happy och säkert en och annan stark från Lilla Edet, Borås mfl kommer att vara med) eller ta en kortare lugnare runda, kanske med hela familjen.

För den som ska utmana sig på de 300 km runt Vättern inom kort, finns det runt om i landet flera motionslopp denna helg, perfekt som genrep eller genomkörare! Bor du i närheten av Göteborg rekommenderas Nationaldagsloppet, med start på Kviberg, och med bansträckning bort mot vackra Tollered, Näss och Ödenäs. Har du möjlighet att cykla dit och hem. alt kan få skjuts dit och sen cykla hem, och därmed få ihop en runda på uppemot 15-17 mil, har du ett perfekt genrep!

Har du inte anmält dig? Inga problem, det går att efteranmäla sig på plats!

Jag kommer själv att köra den långa rundan, och finns sen tillhands för att prata träning med den som vill! Balansera kommer även att ha några priser för utlottning!

Vi ses i klungan eller till lunchen efteråt kanske!!

Välkomna!

Saxat från NDLs hemsida:
Pumpa däcken, smörj kedjan och raka benen. Nu är det dags för 7:e upplagan av succén Nationaldagsloppet – en enastående möjlighet att göra något roligt och stärkande av vår nyaste helgdag. Det är en hejdundrande familjefest för alla som gillar att cykla, stora som små. Vill du mäta dina krafter längs en 100 kilometers kuperad bana, eller cykla 60 km på vägen genom natursköna Härskogen? Kanske vill du göra en spännande 25 km cykelutflykt med familjen? Oavsett vilket – ta med dig cykel, kompisar och familj och genomför ditt eget Nationaldagslopp. Det bara måste upplevas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar