onsdag 17 augusti 2011

Cykelcity Gran Fondo Kungsbacka!


Cykelcity i samarbete med Lygnens Venner arrangerar ett lopp där elit och motion kan mötas i härlig symbios! och med ett prisbord som slår det mesta!

Så gå in på http://granfondo.lvg.nu/ och anmäl dig! Banorna, som finns i tre varianter, 62, 84 och 137 km, går alla genom mycket vacker och mer eller mindre kuperad profil. Start och mål sydöst om Kungsbacka, uppe på Fjärås Bräckan!

Så här beskriver arrangören loppet själva:
"Välkommen till sjätte upplagan av ett av Sveriges mest uppskattade motionslopp. Ett motionslopp som passar alla, elit såväl som motionär. En härlig stämning med motionärer och elit på samma startlinje!

Upptäck den vackra naturen, de lågtrafikerade vägarna och de sugande backarna. Start/mål vid natursköna Fjärås Bräcka (kungsbacka), vid Lygnern. Efter loppet blir det pastaparty som ingår i priset. Därefter prisutdelning med priser på närmare 100 000 kr."

Träffa flera av oss från Team Cykelcity på plats. Cyklar du långa rundan, finns det möjlighet att trampa tillsammans med elitåkare som Bjelkmark, Olsson, Pölder och Rönn, och mig kan ni prata träning med efteråt!

OBS! Det går att anmäla sig på plats på söndag morgon!

Vi ses!

1 kommentar:

  1. Precis rätt längd på inlägget. Intresseväckande, men lite långt bort för mig.
    :-)

    SvaraRadera