söndag 28 augusti 2011

Häng med mig till Gran Canaria!


Gran Canaria har blivit ett riktig cykelMecka för många under den mörka årstiden här hemma. Den har även blivit lite av en svenk cykel-ö! Team Cykelcity, där jag själv är tränare, med flera andra cyklister och lag, tillbringar många veckor här var det är varmt och solsäkert under vintern.

I samarbete med Fredrik Jansson, Cykelklubben.se och GranCanariaExperten, kan du starta upp din satsning på bästa sätt inför 2012 tillsammans med mig som coach! Mellan 26 oktober och 2 november, blir det en kombinerad semester och kick-off, där du får lära dig allt du behöver veta för att träna rätt inför nästa säsong. Vi cyklar på förmiddagarna, är lediga på eftermiddagarna (perfekt för den som vill ha med familjen) och sen har vi några kvällar med föredrag om kost och träningslära.

Detta camp passar perfekt för den som;
- vill få mycket "kött på benen" inför vinterns träning!
- lära sig mer om uppbyggnadsträning och formtoppning!
- cykla en vecka i solen när det regnar som värst hemma i Sverige!
- umgås med cykelnördar i värmen!
- samtidigt vill ha skön semester med familjen!

Lägret lämpar sig fint för dem som tagit klivet från nybörjare och blivit motionär! Det passar också dig som är elitmotionär utmärkt! Vi ser till att specialsy både den praktiska träning på vägarna och de teoretiska föredragen, så att alla känner att dom får vad dom önskar och behöver.

Förutom kaptenen Fredrik Jansson, har vi med oss de kunniga och trevliga guiderna Oskar Ekman (ledaren sub7-gänget), och Mats Höllgren från Cykelcity Veteran!

För mer information klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar