söndag 15 januari 2012

CC på GC del 4


Typisk vilodag! 90-120 min lätt rull inkl fika. Här nere vid stranden i Puerto Mogan, där dom hade riktigt gott kaffe (svårhittat här nere)hos en italienare. Jag och Jeppe Dahlström tyckte inte att tiramisun var så dum den heller! Större har jag nog aldrig ätit!

Vad händer på en vilodag?
Teamet har idag, efter ett bra tredagarsblock med träning, sin första vilodag. Cykelcitys vilodagar brukar vara mycket fria, då vi annars har det ganska inrutat övriga dagar, och det kan vara skönt att slippa tider då och då. Idag var det emellertid viss förändring på den punkten då fotografering stod på programmet!

Finslipning inför fotograferingen!

Laget anno 2012, här flankerade av samarbetspartnern Morgon Blues (kedjeolja, massageolja mm) VD Kurt th och hans sidekick tv. 
Enskild fotografering, med någon närgången intressent!
Dags för fikarundan, med en del andra svenska cykelkändisar. Sören, Madde, Marie och Jessica gör sällskap! Gran Canaria har verkligen blivit en svensk-ö under vinternhalvåret.
Även en sportdirektör behöver lite sol ibland. För det mesta sitter han ju annars 5-6 timmar i bil bakom cyklisterna!
Aike slappar med sin favoritdryck och en Wieler Revue.

Imorgon är det dags för nästa tredagarsblock. På måndag står följande på programmet:
ca 4.30 timmar inkl 2x15 min med 40-20 intervaller på hårt stressad tröskel (AT+), med tung växel och låga rpm
och 10-12 stycken igång-drag på tyngsta växeln. Passet avslutas sen med sammanlagt 30 min lagtempo kring AT med hög rpm

Därefter följer den prestigeladdade interna backtävlingen på tisdag (mer om det inom kort), och på onsdag följer sen den lugnaste och längsta dagen i blocket, innan det åter blir dags för en välbehövlig vilodag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar