tisdag 31 januari 2012

Uppdatering Vätternlägret!


Vätternlägret 19-22 april i Monarkstaden Varberg, har fått en än mer diger lista av ledare som kommer att hjälpa dig, oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär!


Suzanne tar en paus under en tur på Mallorca.
De allra viktigaste ledarna kan mycket väl vara Bo Sjöberg, Fredrikshof, och Suzanne Gadd, Hisingens CK. Båda med lång och trogen tjänst som ledare inom motionscykling, som är där för dig som är mer novis i cykelsadeln.
Suzanne var med och byggde upp Hisisngens motionscykling med kör med mottot "roligt och prestigelöst". Hon har under flera år lett grupper på Mallorca och med Cykelfrämjandet. Hennes specialitet är att att coacha cyklister som precis har börjat och lära ut det grundläggande inom cykling. Cyklar själv Vätterrundan på mellan 11-12 timmar.

Bosse "Diesel" är "serviceminded med tålamod", som han själv fyndigt uttrycker det. Han leder sedan ett tiotal år, olika rundor med Sveriges största cykelklubb Fredrikshof, guidar på Mallorca, varit med på Ride of Hope, Vänern och Vättern Runt mm.

Det blir inga problem att ha fokus på er nybörjare på detta läger!

När det gäller mer snabbcyklande ledare, har vi om vi tar damerna först, Marina Emanuelsson, Camilla Larsson och Jona Dahlqvist. Marina är f.d. elitcyklisten som de senaste åren varit snabbaste kvinnan runt Vättern. 2011 var hon med hela vägen till mål på rekordtiden 6.52.
Jona Dahlqvist, triatlet och cyklist med yoga som specialämne! Här under SubXX kick-off i höstas!
Camilla Larsson är f.d. proffscyklist och nu regerande svensk mästarinna i triatlon. Rutin, "tryck" och uthållighet så det räcker med andra ord! Nytilkommen vitamininjektion har vi fått från södra Skåne, i form av flerfaldiga triatlonmästarinnan och yogaexperten Jona. Hon är dessutom, tillsammans med just Camilla, en av tjejerna i SubXX-satsningen, där ca 60 tjejer kommer att göra en unik sub-9 satsning!

Det blir inga problem att ha fokus på er tjejer på detta lägret!

Delar av rekord-gänget anno 2011. Marina fjärde från vänster med MAS-Anders bakom henne!
 
Jonas Olsson, anför sitt lag Team Crescent på SM 2002 i Eslöv. Ett lopp han slutade trea på. Guld tog han på tempot!
På herrsidan har vi dels en "gammal" tempokung, i form av EM och dubble SM-mästaren Jonas Olsson, från just Team Crescent och Nordic Bianchi på den tiden det begav sig!  Numera är han bosatt i just Varberg! Räkna med att han kommer att ha visst inflytande över vilka rundor vi kör, så det blir dom mysigaste, bästa..och ibland även dom tuffaste! Dessutom har vi med oss Anders Olsson, ledaren för den grupp som brukar vara snabbast runt Vättern, MAS-gänget!

Det blir inga problem att ha fokus på er elitmotionärer på detta läger!


TeamRynkeby för Barncancerfonden. Jim Berg, Malmö-Paris på sju dagar!
Dessutom har vi lyckats få dit Jim Berg, profil inom friskvårdsbranschen, utbildare, med i LesMills, spinninginstruktör och med i Team Rynkeby som cyklade mellan Malmö och Paris i somras å sju dagar för Barncancerfonden. Tillsammans med Yogajona ser han till att bredda kunskaperna på campet!

Sist men inte minst, flerfaldiga paralympiske mästaren i simning, Anders Olsson, kommer ju och håller föredrag! Lägg därtill workshops och föredrag kring träning, kost, kläder, cyklar och cykelvård, och de möjligheter som Asian Spa tillhandahåller, så är lägret så gott som komplett! En och annan hemlig gäst kanske också dyker upp....

För att boka dig, gå in här!

4 kommentarer:

 1. Kanske inte riktigt hör till ämnet i just det här inlägget.
  Men jag gillar verkligen intervjuerna du gör med de olika cyklisterna i team CC.
  Det vore skoj om du kunde intervjua fler cyklister, från andra lag när du betat av alla i cykelcity..
  Bra blogg! : )

  SvaraRadera
 2. Vi ska se vad vi kan göra ;-)

  Tack för berömmet!

  SvaraRadera
 3. Asia Spa - en av "våra" anläggningar som jag verkligen kan rekommendera. Missa inte stora bassängen där vi tryckt in vart enda massagemunstycke som går att frambringa. Passa också på att testa alla olika bastutyper och glöm inte att ta ett dopp i kallpoolen emellan. Avsluta gärna med en skön stund i utepoolen belägen med utsikt över centrala Varberg.

  Garanterat ett mervärde till lägret!

  Björn Fredriksson / Processing AB

  SvaraRadera
 4. Hjälp!
  Kände mig väldigt liten helt plötsligt.. =)
  Kommer bli helt fantastiskt!

  Ta hand om dig vännen.
  /J

  SvaraRadera