fredag 7 juni 2013

Vilka ska göra rekordförsök på Vättern?


En av årets absoluta höjdpunkter i svensk cykel har precis dragit igång i och med Vätternrundan. Redan nu har över 600 barn kört lilla Vätternrundan :-) Imorgon fortsätter det med Tjejvättern!

Många undrar vilka som ska vara med och köra Rekordförsök nästa lördag, och det kommer att bli följande cyklister:

Alexander Gingsjö People4U
Michael Olsson People4U
Linus Dahlberg People4U
Christian Bertilsson People4U
Philip Lindau People4U
Johan Landström Motala AIF
Jesper Dahlström Motala AIF
Jocke Bernström Motala AIF
Marcus Johansson CK Hymer
Jakob Södergrann CK Hymer
Johan Nystrand CK Hymer
Daniel Lundvall Södertälje CK
Marcus Svensson Team Trek
Anders Ekh Åstorp Refero
Erik Saeden vilde ;-)
Jimmy Rönn Cykelcity

Man kan säga att det är en ett hopkok av People4U, hemmaklubben Motala, grannklubben CK Hymer och några av mina träningskompisar från Göteborg! Ett rätt skapligt gäng faktiskt!

8 kommentarer:

 1. Jag vill inte vara gnällig och partypooper, men det är väl ett motionslopp och ej avlysta vägar? Jag cyklade halva VR med ett snabbteam förra året och inte hade vi säkerhet som högsta prioritet. Det var helt galet. Visselpipor. "HÅLL HÖGER!" Körde om när vi hade mötande bilar. Ja listan kan göras lång. Allt i jakten på några minuter i ett motionslopp! Det är ju inte ens en tävling!
  Stäng av vägarna eller så sätt en minimitid. Någon kommer att dö pga det här. Och fan vad tråkigt det kommer vara att säga vad var det jag sa då...

  SvaraRadera
 2. Var inte Fåglumarna som körde en gång i tiden körde på 6.43 bara 4 st och körde på stålram med ramväxlar? Vad klara de 4 bästa ur ert lag idag?

  SvaraRadera
 3. Fåglumbröderna tillhörde ju världseliten allihopa, det gör ju inte dessa som kör här.

  men Ride of Hope som körde på 6.37 förra året, var i stort sett bara 5-7 man som drog hela tiden, så visst kan även cyklister som inte tillhör yppersta världseliten cykla mycket fort.

  Hur fort det skulle gå om några av dagens åkstarkaste proffs skulle göra som Fåglumbröderna, vet jag inte.
  Men utveckling på materialsidan har ju gått framåt enormt.

  SvaraRadera
 4. Spännande att se mellantiderna, i Hjo ligger dom exakt på minuten lika med rekordgänget från ifjol.. men jag tror att dom har medvind på västra sidan av Vättern nu så dom har absolut läge för att slå rekordet om dom bara håller ihop gänget och slipper materialfel så som punkor m.m.
  http://search1.vatternrundan.se/default_vr_sv.htm

  SvaraRadera
 5. Jädrar i min låda vad dom kör, 3 min före fjolårets mellantider i Aspa och tagit in enorma 31 min på Team Conti som siktar på under 7 timmar och startade 40 min före!!

  SvaraRadera
 6. OJ OJ OJ!! Dom passerade Medevi 6 min FÖRE fjolårets mellantid där, bara 4 min efter Team Contis passertid, och har alltså tagit in HELA 36 minuter på dom.
  Gissar på att dom kommer samtidigt som Team Conti i mål ;-)

  SvaraRadera
 7. Aj fasen, såg fel.. dom var bara 1 min före fjolårets mellantid i Medevi tydligen..

  SvaraRadera
 8. Tangering av rekordet i mål, men djupt imponerande att dom faktiskt kom ifatt Team Conti (som startade 40 min före) och kom i mål 1 min FÖRE dom!! Båda tummarna upp för deras prestation :-)

  SvaraRadera