onsdag 28 augusti 2013

Tips: Karlstad XC!Den 15:e september arrangerar vi i OK Tyr, Karlstad XC, en cykelfest i Karlstads skogar för både motionär och elit. Vi kommer att ha 2 sträckningar, en som är ca 30-35 km och som är ca 60-65 km som går i Karlstads gamla militärskog I2-skogen och sedan ut på natursköna Sörmon-området som med sin tallhed och otroligt fina stigar erbjuder fantastisk stigcykling. Vi kommer också att bestiga Bryngfjordsbacken där den första cyklisten i damklass och herrklass kommer att få en specialdesignad "bergatröja".

Vi kommer även tillsammans med en av våra samarbetspartners, KMTI, arrangera ett minilopp som vi kallar för Labanloppet för de allra minsta som kommer att vara en varvbana på evenamangsområdet där barnen får köra hur många varv de vill och naturligtvis får alla medalj. 

För mer info och anmälan kan ni surfa in på http://karlstadxc.se/ eller så finns vi också på facebook https://www.facebook.com/ksdxc?hc_location=stream"

Välkomna till Karlstad den 15:e september för en fantastiskt dag med fenomenala stigar och en naturskön upplevelse.

Dessutom kan man dyka upp dagen innan...

"På kvällen den 14:e september kommer Mattias Reck att hålla en föreläsning på Scandic Klarälven om cykelträning. Mattias är förbundskapten för svenska landslaget på landsväg och en av Sveriges mest erkända cykeltränare. Det är riktigt roligt att han kommer till oss och berättar om träning.
I samband med detta kommer det också att bjudas på en pastabuffé på Scandic och vi kommer att börja nummerlappsutdelningen. Platserna är begränsade till 70 stycken, det är först till kvarn och priset för både pastabuffé och föreläsning är endast 150 kr så snabba er att anmäla er redan nu.
Anmälan sker till cykel@oktyr.se"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar