söndag 8 januari 2012

Träning v.1

mån
tis löpning 16 min AT+ till lägenheten på höjden igen (helt slut efter lång dag på skidor)
ons hemma igen
tor TC 30 min G2 på 250-260 Watt, segt som tusan
fre G1 ute 2.45, kändes ok men lite lätt förkyld
lör TC G1+ 60 min framför TV:n till Tour de Ski, 220-240 Watt, lite hängig
sön G1-2 3.45 min med bra ben. I några blöta grusbackar blev det AT till AT+ för att komma upp!

När jag nu inte har så mycket tid att träna men ändå har lite ambitioner att bli bättre, brukar jag nästan alltid vilja mosa på lite hårdare på distanspassen. Precis som det blev idag med andra ord. Har man då även bra ben är det en fröjd att köra på det sättet! Desutom var jag riktigt trött och nära väggen på slutet, så det kan inte bli bättre! Man vill ju inte vara pigg när man kommer hem från sitt enda distanspass ;-) För nytillkomna läsare, så brukar jag förresten  inte äta på mina lugnare pass om jag inte behöver! Mina pass måste överlag vara ganska långa och hårda för att jag överhuvudtaget ska sätta i mig socker (undantag finns självklart). Det enda som saknades denna dag var de där igång-dragen (korta spurter) som jag brukar lägga in på slutet på passen, men min kedja och framdrev börjar ogilla varandra så jag vågade helt enkelt inte!

Nästa vecka, på onsdag närmare bestämt, bär det av till Gran Canaria med Team Cykelcity! Det ser jag verkligen fram emot. Jag ska försöka rapportera om lägerlivet nere i värmen varje dag!

2 kommentarer:

  1. Bloggen har verkligen lyft då du berättar mer om din träning, en massa siffror på ett papper blir till mer förståeligt innehåll då du lever (lite) som du lär

    SvaraRadera