torsdag 26 april 2012

Jimmy Rönn, tempo och specialsulor!

Mina grymma Shimanoskor med Jimmys specialsulor!
Jimmy Rönn, tempospecialisten från Mölnldals CK som förra året körde i Team Cykelcitys elitlag, har till detta året valt att trappa ner på satsandet och tävlandet. När han inte cyklar jobbar han som sjukgymnast, men har till 2012 även startat upp ett intressant projekt, inte minst för oss cyklister!

Jimmy jobbar numera även med att utforma specialtillverkade sulor, både för vanliga skor, men också för cykel. Det har de senaste åren blivit allt vanligare att cyklister kör med extra stabila sulor för att få bättre "tryck" i pedalerna, och/eller för att korrigera vissa svaga punkter.
Jimmy har en egen liten klinik på Stadium i Sisjön!
Själv har jag nu kört med Jimmys specialsulor (från Balkfors som han samarbetar med) och för er som vet hur snett jag satt de sista åren, har vi nu kunnat börja korrigera detta! Dessutom är det skönt att få sån avlastning och stabilitet när man trycker hårt i varje pedaltramp! Det är verkligen skillnad att köra med stabila sulor!

Bor du i Göteborg med omnejd eller har vägarna förbi och är intresserad, är det bara att höra av sig till ödmjuka Jimmy på:
jrfysio@gmail.com
0703-638635

För tillfället har dom mycket bra priser!!

Om någon undrar om Jimmy fortfarande cyklar, så är svaret absolut JA! Det blir några enstaka tempolopp och dessutom lite långlopp på mtb i år! Premiären på Örestad-tempot (i seniorklassen :-) var det inget fel på. 30 km tempo, hyfsat med vind, en del regn och ca 48 km/h i snitt! Det känns som om tempoformen från 2010 är tillbaka!


1 kommentar:

  1. Puh 48 km/h....Blir det stora SM på tempo för honom?

    Varför körde förresten jimmy senior och zetterstrand elit för Cykelcity i Örestad?

    SvaraRadera