torsdag 5 april 2012

Selma-läger med proffstouch!


16-20 maj är det Cykel- och Klassikerläger på Selma Spa i Sunne. Selma är sedan förra året samarbetspartner med Team Cykelcity, och det ska bli riktigt trevligt att återigen vara med som ledare på ett av deras läger!

Något som kommer att göra detta läger extra häftigt är möjligheten att hänga med till etapp 3 i Glava Tour of Norway. Vi hoppar in i en buss på morgonen som tar oss till starten i Lilleström 15 mil bort. Vi får möte teamets cyklister och ledare, får en liten statusuppdatering, senaste nytt och taktikgenomgång, och kan sen gå runt i startområdet och klämma och känna på alla världstjärnor. Cykel är en sport där stjärnorna är väldigt tillgängliga innan start.

Möt Aike och laget i Tour of Norway!
Tour of Norway har till detta året uppgraderats till en s.k. 2.1, och kommer att ha flera av de absolut största lagen i världen på startlinjen eller vad sägs om PRO-Tour lagen Team Sky (med hemmafavoriten Edvald Boassen Hagen och kanske Löfkvist på starten), Green Edge (som vann Milano-SanRemo med Gerrans), Lotto-Belisol, Team Saxobank, Garmin-Barracuda och Lampre. Lägg till en handfull Pro-Continetal lag så förstår man att Glava Tour blivit en högprestigetävling. Och Team Cykelcity är där, och även du har alltså chansen att träffa dom på nära håll!

Sen kan man välja att cykla de 150 km hem till Sunne också såklart! Det är ju träningsläger! Med någon åkare från vårt team, jag själv och andra ledare, blir det en fin tur hem till middagen! Perfekt inför Vätternrundan! Vi har självklart följebil om något skulle hända på vägen!

Till detta året kommer Sunne lägret som sagt även att ha ett bredare utbud än förra året! Det betyder att man kan få tips av självaste Jerry Ahrlin vad gäller skidor och rullskidor, du kan ta dig till skidtunneln i Torsby, utveckla din simteknik med Micke Thorén och Charlotte Shönbeck. Min kollega på Aktivitus, Mattias Lundqvist, kommer även han att vara med och hålla föredrag och göra tester! Du får även chansen att möte samarbetspartners som Enervit och en Svensk Klassiker!


För mer information om lägret läs här!

1 kommentar: